Zeeman-folder niet in je brievenbus? Laat het ons weten!

De wekelijkse dosis reclamefolders in je brievenbus, die wil je niet missen. Toch loopt het af en toe eens mis, en heb je de Zeeman-folder bijvoorbeeld niet ontvangen. Geen probleem, meld het ons en wij brengen het weer in orde!

Zeeman-folder niet op tijd geleverd?

Katoenen T-shirts in alle kleuren van de regenboog. Ondergoed voor heren, dames en kinderen. Sokken en panty’s. Keukenhanddoeken en schoonmaakgerief. Laat het duidelijk zijn: bij Zeeman kun je voor een hoop basisspullen terecht, en bovendien tegen een scherpe prijs. Geen wonder dus, dat je licht teleurgesteld bent wanneer de Zeeman-folder al twee weken op rij niet meer in je brievenbus geleverd wordt. Nu mis je alle interessante promoties en voordelen bij Zeeman …

Eén meldpunt

Maar geen nood. Als je je Zeeman-folder niet ontvangen hebt, hoef je het maar aan ons te laten weten. Op www.foldersontvangen.be registreren we alle gemiste folders en we zorgen ervoor dat de leverproblemen opgelost worden. Zo krijg je binnenkort opnieuw je Zeeman-folder in de brievenbus en ben je weer op de hoogte van alle nieuwtjes en acties.