Reclame boekskes niet gekregen

Vind jij het ook schandalig dat de reclame boekskes niet in de bus zaten? Wanneer je elke week uitkijkt naar de komst van de folders, is het een ontgoocheling als je ze niet gekregen hebt. Laat het ons weten via het contactformulier. Wij onderzoeken waarom de boekskes niet tot bij jou geraakt zijn. En we zorgen ervoor dat ze snel opnieuw in je postbus steken.

Reclame boekskes opnieuw ontvangen

Blader je elke week door de nieuwste folders die in je bus zaten? Dan ben je op de hoogte van het laatste nieuws uit de gemeente. Maar er zitten ook altijd veel folders tussen van winkels in je buurt met een overzicht van hun producten, recepten en interessante promoties en aanbiedingen. Het grote voordeel? Je krijgt de reclamebladjes gratis en voor niks én je kunt genieten van de verschillende kortingen die de winkels aanbieden.

Kijk je er daarom elke week naar uit om de boekskes uit je postbus te halen en je er even in te verdiepen? Dat is het een grote teleurstelling om te merken dat ze niet aangekomen zijn.

Gelukkig kun je nu zelf actie ondernemen en dit probleem oplossen. Het enige wat je moet doen, is contact met ons opnemen. Zo zitten de boekskes binnenkort weer bij de post.