Makro folder niet ontvangen?

Heeft u de Makro folder niet ontvangen? Geen nood! Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat de Makro folder binnenkort wél in uwbrievenbus zit.

Aanbiedingen in de Makro folder

Houdt u ervan om te bladeren door de vele producten uit het Makro-gamma? En gaat u altijd op zoek naar de nieuwste aanbiedingen, acties en kortingsbonnen? Dan is de Makro folder dé folder bij uitstek voor u. Voeding, huishoudspullen, elektronica, kleding, decoratie, tuinbenodigdheden, en ga zo maar verder. Kortom, er is voor elk wat wils. Door het ruime aanbod A-merken en huismerken en hun scherpe prijzen spreekt Makro een breed publiek aan. Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding ligt hier aan de basis.

De nieuwe Makro folder bekijken

De Makro folder geeft u een overzicht van het aanbod, maar staat ook boordevol tijdelijke acties en promoties. Zat uw folder deze week niet in de bus? Dan is dat vervelend, want dan bent u niet op de hoogte van de aanbiedingen. Het gevolg? De einddatum van de actie kan ondertussen al verstreken zijn. Gelukkig lost u dit probleem snel op. Meld ons snel via het contactformulier dat u de Makro folder niet ontvangen hebt. Wij onderzoeken waarom uw Makro folder niet bij de post zat en lossen dit euvel zo snel mogelijk op. Zo bent u snel weer op de hoogte van de nieuwste promoties.