Fun-folder gemist? Laat het ons weten!

De leukste gadgets en het allernieuwste speelgoed, dat vind je bij Fun. En als je op de hoogte wilt blijven van hun aanbiedingen, lees je het best elke week de Fun-folder. Maar wat als je die al een tijdje niet meer ontvangt? Geen probleem. Laat het ons weten en wij lossen het voor je op.

Fun voor jong en oud

Heb je kinderen? Dan ken je vast de voordelen van de Fun-winkels. Ze beschikken niet alleen over een uitgebreid gamma van speelgoed, games en andere gadgets die in de smaak vallen bij de allerjongsten. Je kunt er ook zélf verdwalen in het aanbod en op zoek gaan naar nieuwe tuinmeubels, inspiratie opdoen voor een leuk moederdagcadeau, rondsnuisteren in de boekenafdeling of je favoriete tv-serie in een voordelige boxset op de kop tikken. Kortom, bij Fun vind je altijd wel iets naar je gading – is het niet voor je kinderen, dan wel voor jezelf.

Fun-folder niet ontvangen?

Los van het uitgebreide aanbod, biedt Fun ook regelmatig promoties aan. Die worden aangekondigd in de Fun-folder, die je wekelijks in de brievenbus krijgt. Ben je een fervent lezer van de Fun-folder en benieuwd naar de wekelijkse acties? Dan vind je het vast jammer dat je Fun-folder niet geleverd is deze week. Dat euvel kun je makkelijk oplossen, door dit contactformulier in te vullen. Dankzij jouw input zorgen wij ervoor dat de reclamefolders in de toekomst opnieuw in de juiste brievenbus vallen!