BBQ promotie niet gekregen

Houdt u ervan om vrienden en familie uit te nodigen om te barbecueën? Dan bent u waarschijnlijk ook altijd op zoek naar nieuwe recepten. En die vindt u natuurlijk in de BBQ promotie van de verschillende supermarkten. Daarnaast bevatten sommige folders ook een overzicht van verschillende barbecue-modellen. Hebt u de BBQ folders echter niet gekregen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Doe inspiratie op met de BBQ promotie

In de barbecue promotie vindt u altijd een overzicht van de verschillende vleessoorten. Zo kunt u snel beslissen welke soorten u het liefst op je BBQ legt. Daarnaast doet u er ook altijd heel wat inspiratie op met de heerlijke recepten. Een lekkere marinade voor het vlees, heerlijke sauzen of frisse salades,… Van deze recepten krijgt u al snel het water in de mond. Daarnaast staan de barbecue folders boordevol tips om te barbecueën.

Barbecue folders ontvangen

Hebt u de nieuwste BBQ promoties echter niet ontvangen? Dan moet u zelf op zoek gaan naar nieuwe recepten en tips. Neem intussen snel contact met ons op, zodat we op zoek kunnen gaan naar de oorzaak van het probleem. We doen er dan ook alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te zoeken, zodat de folders in de toekomst wel weer in je brievenbus zitten.