Barbecue folder Delhaize niet ontvangen

De zomer is weer in het land. Het is dan ook het ideale moment om de barbecue weer boven te halen. Op een warme zomeravond genieten van een lekkere brochette of gegrilde merguez en een frisse salade…heerlijk! Bent u op zoek naar nieuwe BBQ recepten? Dan is de barbecue folder van Delhaize natuurlijk onmisbaar. Hebt u deze folder niet ontvangen? Neem dan contact met ons op, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

De barbecue folder van Delhaize

Zat de Delhaize BBQ folder niet in de brievenbus? Dan mist u niet alleen heerlijke recepten, zoals voor sauzen en salades. De folder staat ook boordevol tips om te barbecueën. Zo geeft Delhaize bijvoorbeeld tips om de perfecte brochettes, kippenvleugels of ribbetjes te bakken. En ook vis en groenten kunt u perfect grillen op de BBQ. Daarnaast staat er ook extra informatie in over de verschillende soorten vlees. Op die manier hebt u een overzicht van de verschillende vlees- en vissoorten en kunt u in één oogopslag kiezen van welke producten u ‘s avonds zult smullen.

Folders niet ontvangen

Houdt u ervan om vrienden en familie uit te nodigen en hen verrukkelijke barbecue gerechten voor te schotelen? Dan is de barbecue gids van Delhaize een grote hulp. U doet er nieuwe inspiratie op en krijgt tips om beter te barbecueën. Hebt u die folder echter niet gekregen? Neem dan snel contact met ons op. Wij onderzoeken waarom u de folder niet ontvangen hebt en zorgen ervoor dat u de Delhaize folder in de toekomst opnieuw in de bus krijgt.