Reclamefolders niet ontvangen? Meld het ons!

Elke week zitten ze in de brievenbus, en elke week worden ze gretig gelezen en doorbladerd: de reclamefolders van supermarkten als Carrefour of Aldi. Waarom? Omdat deze blaadjes vaak interessante promoties aankondigen, en dat is handig om te weten voor de budgetbewuste consument. Komen de reclamefolders al een tijdje niet meer in jouw brievenbus terecht? Meld ons dat dan zo snel mogelijk, zodat je opnieuw van de vele interessante supermarktpromo’s kunt profiteren.

Liever geen reclamefolders in je brievenbus?

Niet iedereen wil de wekelijkse promotiefolders en andere reclameboodschappen in zijn brievenbus ontvangen. In dat geval doe je er goed aan om een sticker op je brievenbus te plakken. Zulke ‘reclamewerende’ stickers zijn verkrijgbaar bij de gemeente. Je hebt de keuze tussen twee soorten stickers:

  1. Een sticker die meldt dat je geen enkele vorm van reclame in de brievenbus wilt krijgen.
  2. Een sticker waarop staat dat je nog wél de gratis reclamekrantjes met streeknieuws wilt ontvangen, zoals De Week.

Reclamefolder gemist?

Behoor je tot de liefhebbers van reclamefolders en blader je elke week maar wat graag door de supermarktfolders om er de interessantste promoties uit te selecteren? Dan ben je wellicht misnoegd als deze handige folders niet langer in je brievenbus gedropt worden. Voor grote gezinnen zijn de wekelijkse promoties namelijk een mooie manier om de knip op het budget te houden. Ook voor alleenstaanden of ouderen is ‘letten op de kleintjes’ vaak een noodzaak. Kortom: al wie let op zijn budget, ziet de beste promoties aan zijn neus voorbijgaan wanneer de reclamefolders niet meer in de brievenbus geleverd worden.

De oplossing voor dit probleem? Die is heel eenvoudig: Meld het ons!

Meld het aan Foldersontvangen

Wij gaan vervolgens na waar het probleem van de gemiste reclamefolders zich precies bevindt, en zorgen ervoor dat je de folders én hun bijhorende promotieaanbiedingen zo snel mogelijk weer ontvangt. In tussentijd verwijzen we je alvast graag door naar de reclamefolders die je eenvoudig kan doorbladeren op myShopi in een handig digitaal formaat. Zo hoef je in afwachting van een oplossing in elk geval geen promoties te missen.