Ik krijg mijn reclameblaadjes pas op woensdag, terwijl mijn vriendin die een straat verder woont, de blaadjes al op maandag krijgt. Kan ik mijn reclameblaadjes niet vroeger krijgen, zodat ik geen promoties mis?

De bedeling van reclamefolders gebeurt volgens specifieke regio’s. Om de verspreiding van het reclamedrukwerk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, hebben we het land opgedeeld in bijzonder kleine regio’s. Op deze manier kunnen we elke sector optimaal opvolgen en bijsturen waar nodig. Mogelijk behoren de distributiemomenten van de straat waarin uw vriendin woont tot een andere sector, waardoor de bedeling voor haar anders verloopt dan voor u.

Ik krijg de reclamefolders pas op vrijdag, terwijl de meeste promoties al op woensdag beginnen. Kan dat niet vroeger?

Het moment waarop de folders bedeeld worden is afhankelijk van de regio waarin u woont. Per regio geldt een andere timing voor de bedeling. Die timing kunnen wij helaas niet wijzigen.

Ik krijg maar een keer per week een folderpakket in de brievenbus, terwijl heel wat anderen twee keer per week een folderpakket toegestuurd krijgen. Hoe komt dit?

Sommige regio’s ontvangen slechts één keer per week een folderpakket. U bevindt zich mogelijk in een regio die in één keer alle folders ontvangt in plaats van in twee verschillende bedelingen. In deze ene bedeling ontvangt u wel meteen alle folders, gebundeld in één handig pakketje.